От първия филм, с който пробива в киното през 1979 г.

...
От първия филм, с който пробива в киното през 1979 г.
Коментари Харесай

8 легендарни жени и една-единствена Джесика Ланг

От първия филм, с който пробива в киното през 1979 година („ Кинг Конг ” на Дино Де Лаурентис), до на Раян Мърфи, където играе Джоан Крофърд, Джесика Ланг е една от най-големите майсторки на метаморфозите и на превъплъщенията в облиците на известни дами. Припомнете си я като Патси Клайн, Франсис Фрамер, голямата Едит Бувие Бийл...

За да изиграеш безапелационно действителен човек, трябва да имаш освен гений, а и висок разсъдък, да прекараш дълго време в изследвания, да се приведеш във физическа форма по този начин, че да синхронизираш с героя си дори дишането – не единствено да изглеждаш, само че и да звучиш като него.

„ Изучаваш всеки мирис, всеки сърдечен удар, не можеш просто да имитираш. ”

Вероятно това е тайната и на превъплъщението й в Джоан Крофърд, за което беше номинирана за " Златен глобус " – цялостното обединение се реализира, когато спреш да имитираш и се превърнеш в героя си. Последно в такова положение видяхме. 

В дните на встъпването в служба на Тръмп и Марша на дамите във Вашингтон Джесика Ланг застава пред камерата на фотографа Sandro за The Cut Magazine и благодарение на всички трикове на модерния Холивуд се слива с облиците на осем силни именити дами – Фрида Кало, Глория Стейнъм, Джорджия О'Киф, Джанис Джоплин, Марлене Дитрих, Даяна Вриланд, Мей Уест и .

Разгледайте портретите й в галерията, а по-долу можете да надникнете и зад кулисите на сесията.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР